GyereBaba Program

GyereBaba Program a termékenység elősegítéséért

Régóta babát vártok? Végigjártad az orvosokat és nincs kimutatható szervi ok a háttérben? Ha pszichés elakadás nehezíti a fogantatást, a terápiás munka segíthet. Feltárhatod a termékenységet késleltető/ gátló okokat, mélyítheted az önismereted.

Bővebb információ: gyerebabaprogram.hu/luxbabaprogram.com

 

Relaxációs csoport

Túl nagy a nyomás az életedben? Engedd ki a fáradt gőzt, lazulj el stresszoldó foglalkozásainkon! A relaxációs csoportban integratív módszerekkel dolgozunk, felhasználjuk a gyakorlati relaxáció bizonyos elemeit, a KIP képeit valamint az NLP-s technikákat.

 

A relaxáció:

– a lazításon (izomlazítás, légzéstechnika) keresztül testünk kiegyensúlyozott állapotának visszaállítására szolgál, a módszer jól alkalmazható általános szorongásos tüneteknél, de megoldásokat nyújt egyéb konkrét testi problémákra is

– egyfajta transztechnika, melynek segítségével a figyelem beszűkítése, majd kitágítása révén megnyílik az út a belső világ felé

Bővebb információ: gyerebabaprogram.hu/luxbabaprogram.com/további programok

 

Babát szeretnél már régóta?

A GyereBaba Program – útlevél a Szülők országába!

Hiába próbálkoztok, a gyermekáldás mégis elmarad? Vagy már született baba, de a kistestvér nem fogan meg? Dolgozzunk együtt a megoldáson! Benned van a petesejt/mag! Segítünk, hogy életté teljesedjen!

A négy hétvégéből álló tanfolyamunk a termékenységet segíti elő, az ehhez szükséges feltételeket teremti meg. Egyénre/párra szabott és egyedülálló megoldást kínálunk arra, hogy szülővé váljatok!

 

Ez a Te Problémád?

Mindhiába vártok? Már végigjártad a Kálváriát, és nem mutatható ki nálad/nálatok olyan szervi ok, amelyet felelőssé lehetne tenni a fogamzás elmaradásáért,

A Megoldás

a GyereBaba Program — Vigyázat:”csak pozitív mellékhatás!”

Az egészségre gyakorolt jótékony hatás: jó közérzet, szorongáscsökkenés, a depressziószint csökkenése, általános immunrendszeri javulás mellett, tanfolyamunk során

 • megtanítunk arra, hogyan keretezd át a gondolataidat, hogyan oldd a stresszt és a szorongást,
 • dolgozunk azon, hogy megszabadulj a megfelelés terheitől és megtaláld a saját utad,
 • fejlesztjük, mélyítjük az önismereted,
 • gyakorlatokkal segítünk, hogy erősítsétek a párkapcsolatot, a bizalmat, az intimitást,
 • elérjük, hogy magad is képes legyél elhinni, hogy anyának/apának születtél…

A termékenyítő gondolat így elvezet a fogantatásig.

A GyereBaba Program

Miért nem sikerült eddig? Amikor a baba nem fogan meg annak ellenére, hogy látszólag nincsenek szervi akadályok, abból kell kiindulnunk, hogy a szervezet termékenységi, azaz reprodukciós rendszerében felborult az egyensúly. Mi boríthatja azt fel?

 • stressz
 • életmód és betegségek
 • bizonytalanság / félelem a szülőszereppel kapcsolatban
 • párkapcsolati problémák
 • élettörténetben rejlő tapasztalatok, viselkedésminták, traumák, amelyek megterhelték a személyiséget

Milyen technikákkal, eszközökkel dolgozunk?

 • Az előadások alkalmával sorra vesszük a termékenységet gátló tényezőket (mint pl. a munkahelyi stressz, félelmek, párkapcsolati konfliktusok).
 • A gyakorlatok során azon dolgozunk csoportban/kiscsoportban, hogy miképp lehet az akadályokat elgörgetni az útból, feloldani a stresszt elméletben, a mindennapokban és végül konkrétan is,a relaxációs gyakorlatok során.
 • Mutatunk néhány olyan hipnoterápiás módszert, amely segíti elviselni a lehangoló érzelmeket, csökkenteni aggodalmaitokat vagy a feszültségeket.
 • Hangsúlyt fektetünk a testi és lelki folyamatok kölcsönhatásának tudatosítására. A testünket is megdolgoztatjuk az Aviva-torna és egyéb mozgásos gyakorlatok segítségével.

Egyszóval: iránymutatást adunk, hogy átgondolhasd/átgondolhassátok, min kell változtatnod/változtatnotok.

Együtt munkálkodunk, hogy kialakíthassátok a kedvező feltételeket először a megtermékenyüléshez, azután az egészséges baba megszületéséhez.

Comments are closed.